Persoonlijke e-mail voor andere zorgprofessional zonder cBoards account

Wanneer u een zorgprofessional die nog geen cBoards account heeft, wilt gaan uitnodigen of heeft uitgenodigd voor cBoards, dan kunt u onderstaande e-mail gebruiken om hem persoonlijk te informeren dat u dit zojuist heeft gedaan of gaat doen.

Het enige wat u hoeft te doen is onderstaande tekst kopiëren. Vervolgens voegt u de naam van de andere zorgprofessional en uw eigen naam in op de opengelaten plaatsen. 

Persoonlijke e-mail voor andere zorgprofessional
(te versturen wanneer u zorgprofessional bent)

Beste ...,

Ik werk met de handige softwareapplicatie ‘cBoards’. Deze applicatie wordt ontwikkeld door de ervaren Nederlandse ICT-leverancier Caresharing BV. cBoards is dan ook volledig veilig en AVG-proof!

Je zult/hebt reeds een automatische e-mail ontvangen vanuit cBoards, deze wordt namelijk direct verstuurd nadat ik jou heb uitgenodigd om deel te nemen aan een samenwerking rondom een patiënt in een board (= patiëntendossier) of om deel te nemen aan een chat.

cBoards ondersteunt multidisciplinaire samenwerking binnen de zorg. Met deze applicatie kun je heel eenvoudig medische patiëntendata delen en laagdrempelig met elkaar communiceren via een chat. In cBoards kun je met alle zorgprofessionals binnen Nederland samenwerken, hierbij ben je niet beperkt tot een specifieke beroepsgroep of een geografisch gebied. Je kunt echt met iedereen samenwerken, zelfs met teams van professionals. Ook kun je de patiënt zelf en informele zorgverleners (bijv. mantelzorgers, vrijwilligers) uitnodigen voor een samenwerking. Zij kunnen op die manier actief participeren in hun zorg of in ieder geval alles goed volgen van wat er gebeurt.

Het gebruik van cBoards is kosteloos wanneer je door mij wordt uitgenodigd en gevraagd wordt een cBoards account aan te maken. Alleen wanneer jij ook samenwerkingen rondom patiënten wilt kunnen initiëren, is het nodig een betaald cBoards account af te nemen. Maar voor nu is het dus helemaal gratis voor je, aangezien ik jou bij de betreffende samenwerking betrek.

Mocht je meer willen weten over cBoards, ga dan naar de Caresharing website www.caresharing.com/cboards of naar hun algemene supportpagina support.caresharing.nl voor handleidingen of het invullen van een webformulier. Ook kun je altijd hun Customer Care afdeling telefonisch benaderen via 020-2149222, deze is geopend op werkdagen van 08:00 t/m 17:30 uur.

Ik kijk uit naar onze online samenwerking met cBoards!

P.S. De automatische e-mail wordt verstuurd vanuit het e-mailadres no-reply@caresharing.eu. Controleer dan ook aub even je junkmail/spambox, aangezien de e-mail ook daar terecht zou/heeft kunnen komen.

Met vriendelijke groeten, 

....

 

Isa Rongen -

Was dit artikel nuttig?
Aantal gebruikers dat dit nuttig vond: 0 van 0
Hebt u meer vragen? Een aanvraag indienen