Persoonlijke e-mail voor andere informele zorgverlener zonder cBoards account

Wanneer u een informele zorgverlener die nog geen cBoards account heeft, wilt gaan uitnodigen of heeft uitgenodigd voor cBoards, dan kunt u onderstaande e-mail gebruiken om hem persoonlijk te informeren dat u dit zojuist heeft gedaan of gaat doen.

Het enige wat u hoeft te doen is onderstaande tekst kopiëren. Vervolgens voegt u de naam van de andere informele zorgverlener en uw eigen naam in op de opengelaten plaatsen. 

Persoonlijke e-mail voor andere informele zorgverlener
(te versturen wanneer u informele zorgverlener bent)

Beste ...,

Ik werk met de handige softwareapplicatie ‘cBoards’. Deze applicatie wordt ontwikkeld door de ervaren Nederlandse ICT-leverancier Caresharing BV. cBoards is dan ook volledig veilig en AVG-proof! En… een cBoards account is voor u helemaal gratis!

Je zult/hebt reeds een automatische e-mail ontvangen vanuit cBoards die jou vraagt een cBoards account aan te maken. Deze e-mail wordt namelijk direct verstuurd nadat ik je heb uitgenodigd om deel te nemen aan een ‘board’. Een board is een door een zorgprofessional aangemaakt medisch dossier. In dit board kan iedereen die betrokken is bij het dossier 24/7 medische data registreren en inzien, maar ook heel laagdrempelig met elkaar communiceren via chat.

Graag wil ik ook met jou als familielid/mantelzorger/vrijwilliger samenwerken, zodat je enerzijds te allen tijde op de hoogte bent van de (medische) situatie van betreffende patiënt en anderzijds in staat wordt gesteld een actieve en/of coördinerende rol te vervullen in zijn/haar zorgproces, mocht dat eventueel nodig zijn.

cBoards ondersteunt multidisciplinaire samenwerking binnen de zorg. In cBoards kunnen alle type zorgprofessionals onderling, maar dus ook mantelzorgers/vrijwilligers en de patiënt zelf, heel gemakkelijk samenwerken rondom een specifiek dossier.

Mocht je meer willen weten over cBoards, ga dan naar de Caresharing website www.caresharing.com/cboards of naar hun algemene supportpagina support.caresharing.nl voor handleidingen of het invullen van een webformulier. Ook kun je altijd hun Customer Care afdeling telefonisch benaderen via 020-2149222, deze is geopend op werkdagen van 08:00 t/m 17:30 uur.

Ik kijk uit naar onze online samenwerking met cBoards!

P.S. De automatische e-mail wordt verstuurd vanuit het e-mailadres no-reply@caresharing.eu. Controleer dan ook aub even uw junkmail/spambox, aangezien de e-mail ook daar terecht zou/heeft kunnen komen.

Met vriendelijke groeten,

 

Isa Rongen -

Was dit artikel nuttig?
Aantal gebruikers dat dit nuttig vond: 0 van 0
Hebt u meer vragen? Een aanvraag indienen