Hoe schrijf ik me als praktijk/ zorginstelling in voor cBoards?

Wanneer u wilt gaan samenwerken met cBoards heeft u twee opties:

1. U maakt een organisatieprofiel aan voor uw praktijk/ zorginstelling.
  2. U wordt door een andere zorgprofessional betrokken bij een board.

Deze handleiding geeft een toelichting op hoe u zich inschrijft met betrekking tot optie 1.

Aanmaken van een organisatieprofiel

Wanneer u zich in wilt schrijven voor cBoards, dient u eerst een organisatieprofiel aan te maken voor uw praktijk/ zorginstelling. Hiervoor gaat u naar home.caresharing.eu/inschrijven

Stap 1. U vult uw organisatiegegevens in waaronder het KvK-nummer en de AGB-code van uw praktijk/ zorginstelling.

Stap 2. Klik op ‘Ga naar stap 2’.

Invullen contactgegevens

Stap 3. Klik op ‘Bestaande gebruiker’ indien u al een Caresharing cKIS account heeft. Of klik op ‘Nieuwe gebruiker’ en vul u uw contactgegevens in.

Stap 4. Klik op ‘Ga naar stap 3’.

Door uw gegevens in te vullen wordt u automatisch de Organisatie admin van cBoards. U bent het aanspreekpunt voor uw organisatie en u heeft andere mogelijkheden dan een Teambeheerder of Teamlid.

NB. Wanneer u al een Caresharing cKIS account heeft, kunt u klikken op ‘Bestaande gebruiker’ en inloggen met uw huidige Caresharing gebruikersnaam/ e-mailadres en wachtwoord. U wordt gebeld met de 2-factor authenticatie, waarna u automatisch de Organisatie admin van cBoards bent.

Klik hier als u meer wilt weten over wat u kan als Organisatie admin.

Klik hier als u meer wilt weten over wat u kan als Teambeheerder.

Klik hier als u meer wilt weten over wat u kan als Teamlid.

Kiezen type abonnement

Stap 5. Hier kunt u het gewenste abonnementstype kiezen:

1. Een cBoards Premium account
  2. Een cBoards Basic account

Klik hier wanneer u meer wilt weten over de verschillende abonnementstypen.

Stap 6. Klik op ‘Rond inschrijving af’.

NB. Wanneer u kiest voor een cBoards Basic abonnement klikt u vervolgens op ‘Rond inschrijving af’.

Machtigen Caresharing

Stap 7. Indien u heeft gekozen voor een cBoards Premium abonnement, dan kiest u hier de bank van uw betaalrekening.

Het betaalsysteem herkent uw betaalgegevens en linkt deze automatisch aan uw cBoards account.

Verificatie