Hoe kan ik mijn patiëntlijst ordenen?

In deze handleiding leest u op basis waarvan u uw patiëntlijst kunt ordenen.

U kunt uw patiëntlijst op 2 manieren ordenen:

1. Alfabetische volgorde van achternaam
  2. Meest/minst recente chat-activiteit in een board

1. Alfabetische volgorde van achternaam

U kunt uw patiëntlijst ordenen op de achternaam van de patiënt op alfabetische volgorde van A t/m Z, maar ook van Z t/m A.

Stap 1. Klik op de knop om te ordenen.

Stap 2. Klik vervolgens op ‘Z-A’ in de drop-down die dan verschijnt.

U ziet nu dat uw patiënten op achternaam in alfabetische volgorde van Z t/m A van boven naar beneden geordend staan.

2. Meest/minst recente chat-activiteit in een board

Stap 1. Klik op de knop om te ordenen

Stap 2. Klik vervolgens op ‘Meest recent’ in de drop-down die dan verschijnt.

U ziet nu dat de patiënten met de meeste recente activiteit in een van hun boards van boven naar beneden geordend staan.