Hoe wijzig of voeg ik een persoonlijk e-mailadres toe aan mijn account?

In deze handleiding leest u hoe u uw persoonlijke e-mailadres kunt wijzigen of een persoonlijk e-mailadres kunt toevoegen?

Openen instellingen

Stap 1. Ga links onderin naar uw profielfoto en klik op ‘Instellingen’.

Veranderen e-mailadres

Stap 2. Klik in het linker menu op ‘Contactinformatie’.

Stap 3. Klik op ‘Voeg e-mailadres toe’.

Stap 4. Vul uw e-mailadres in. Indien u dit e-mailadres als uw primaire e-mailadres wilt instellen, vinkt u ‘Ja, dit als mijn primaire e-mailadres instellen’ aan.

Stap 5. Klik op ‘Bewaar’.

U wordt nu gemaild om het nieuw toegevoegde e-mailadres te bevestigen.