Hoe kan ik mijn patiëntlijst filteren?

In deze handleiding leest u hoe en op basis waarvan u uw patiëntlijst kunt filteren.

Waar kan ik de filters op mijn patiëntlijst instellen?

Stap 1. Klik op ‘Stel filter in’

Welke filters kan ik toepassen op mijn patiëntlijst?

U kunt uw patiënten en boards filteren op diverse manieren:

• Patiënten met boards die geïnitieerd zijn door uw organisatieteam(s)
  • Patiënten met boards waarvoor u als organisatieteam(s) of team(s) bent uitgenodigd
  • Patiënten met boards met een bepaald zorgthema(‘s)

NB. Indien een patiënt geen enkel board heeft dat voldoet aan de door u ingestelde filtering, dan wordt betreffende patiënt niet getoond in uw patiëntlijst.

De filters onder ‘Geïnitieerd door org. team’:

U kunt hier kiezen uit de Organisatieteams waarvan u onderdeel uitmaakt. Wanneer u het betreffende Organisatieteam of de betreffende Organisatieteams aanvinkt en op de knop ‘Toepassen’ klikt, dan worden vervolgens uw patiënten met hun boards getoond die geïnitieerd zijn door de door u aangevinkte organisatieteam(s).

NB. U kunt dit filter niet tegelijk gebruiken met de filters onder ‘Uitgenodigd als org. team/team’, maar wel tegelijk met de Themafilters.

De filters onder ‘Uitgenodigd als org. team/team’:

U kunt hier kiezen uit de Organisatieteams of Teams waarvan u onderdeel uitmaakt en in die hoedanigheid bent uitgenodigd tot deelname aan een board. Wanneer u het betreffende Organisatieteam(s) en/of Team(s) aanvinkt en op de knop ‘Toepassen’ klikt, dan worden vervolgens uw patiënten met hun specifieke boards getoond waarbij u bent uitgenodigd als Organisatieteam of Team.

NB. U kunt dit filter niet tegelijk gebruiken met de filters onder ‘Geïnitieerd door org. team’, maar wel tegelijk met de Themafilters.

De filters onder 'Thema':

U kunt hier uw patiënten filteren op het type board(s) cq. het betreffende thema(‘s). Wanneer u het betreffende thema of de betreffende thema’s aanvinkt en op de knop ‘Toepassen’ klikt, dan worden vervolgens de patiënten in uw lijst getoond die minimaal 1 board hebben met het thema(‘s) dat u heeft aangevinkt.

NBU kunt dit filter tegelijk gebruiken met de filter ‘Geïnitieerd door org team’ of ‘Uitgenodigd als org. team/team’, maar niet tegelijk met allebei deze filters.