Hoe werkt de zoekfunctie van uw patiëntlijst?

In deze handleiding leest u hoe de zoekfunctie van uw patiëntlijst in de Boards omgeving binnen cBoards werkt.

U kunt zoeken op de volgende elementen:

• Op patiëntnaam
  • Op patiënt-ID (GUID)
  • Op type board cq. thema van het board
  • Het thema dat aan een ‘Algemeen MDO’ board is gegeven

De zoekfunctie in de zoekbalk van uw patiëntlijst in de Boards omgeving wordt in werking gesteld wanneer u 3 karakters in de zoekbalk invoert. Voor het zoeken op GUID geldt een minimum van 4 karakters.

NB: Als een patiënt geen actieve of geen gearchiveerde boards (meer) heeft, kan de patiënt niet meer worden gevonden in uw cBoards patiëntlijst. Als u wilt kan u voor de patiënt wel opnieuw een board openen. Dit doet u door te klikken op '+ Board' en de patiëntnaam in te vullen.