Hoe vind en gebruik ik het patiënt-ID in cBoards?

Het patiënt-ID (GUID) is een unieke code voor de patiënt, welke gebruikt dient te worden in alle communicatie in verband met het behoud van de patiënt privacy. De GUID bevat geen patiëntgegevens.

De GUID kunt u op twee manieren vinden:

1. In elk board van uw patiënt vinden onder ‘Patient info’. Deze vindt u onder de ‘i’ naast zijn/haar naam.
  2. In het board overzicht van de desbetreffende patiënt.

1. GUID in een board

Stap 1. Klik op de ‘i’ naast de naam van de patiënt in een board.

2. GUID in board overzicht patiënt

Stap 1. Klik op de naam van de patiënt waarvan u het overzicht van zijn boards wilt zien.

Stap 2. Klik op ‘Patiëntgegevens’.