Hoe wijzig ik de patiëntgegevens?

In deze handleiding leest u hoe u de gegevens van een patiënt wijzigt. Dit kunt u doen op twee manieren:

1. In elk board van uw patiënt vinden onder ‘Patient info’. Deze vindt u onder de ‘i’ naast zijn/haar naam.
  2. In het board overzicht van de desbetreffende patiënt.

NB.

• Alleen leden van een Organisatieteam hebben de mogelijkheid om patiëntgegevens van patiënten waarbij zij 1 of meerdere boards hebben geïnitieerd, te wijzigen.
  • Teams, informele zorgverleners en patiënten kunnen geen patiëntgegevens wijzigen.
  • Het gaat hier om de niet medische patiëntgegevens.

In een board

Stap 1. Klik op ‘i’ naast de naam van de patiënt.

Stap 2. Wijzig de patiëntgegevens.

Stap 3. Klik op ‘Bewaar’

In board overzicht patiënt

Stap 1. Klik op de naam van de patiënt waarvan u het overzicht van zijn boards wilt zien.

Stap 2. Klik op ‘Patiëntgegevens’.

Stap 3. Klik op ‘Bewaar’.