Hoe wijzig ik de patiëntgegevens?

In deze handleiding leest u hoe u de gegevens van een patiënt wijzigt. Dit kunt u op twee manieren doen:

1. In elk board van uw patiënt.
  2. In het boards overzicht van de desbetreffende patiënt.

NB.

• Alleen leden van een Organisatieteam hebben de mogelijkheid om patiëntgegevens van patiënten waarbij zij 1 of meerdere boards hebben geïnitieerd, te wijzigen.
  • Teams, informele zorgverleners en patiënten kunnen geen patiëntgegevens wijzigen.
  • Het gaat hier om de niet medische patiëntgegevens.

In een board

Stap 1. Klik op de naam van de patiënt.

Stap 2. Wijzig de patiëntgegevens.

Stap 3. Klik op ‘Bewaar’

In boards overzicht patiënt

Stap 1. Klik op de naam van de patiënt waarvan u het overzicht van zijn boards wilt zien.

Stap 2. Klik op de naam van de patiënt.

Stap 3. Klik op ‘Bewaar’.