Aanbevolen systeemeisen voor goed gebruik cBoards

De beste browsers om cBoards op te laten draaien zijn Google Chrome en Firefox. Andere webbrowsers kunnen ervoor zorgen dat cBoards minder goed functioneert. Tevens is het aan te raden om altijd te werken met de meest recente versies van een webbrowser.

De onderstaande tabel geeft de systeemeisen weer die Caresharing adviseert aan gebruikers. Als uw systeem niet aan deze voorwaarden voldoet, kan Caresharing in sommige gevallen geen hulp bieden als er problemen optreden, bijvoorbeeld met de weergave van informatie. Daarnaast zijn oudere browsers en besturingssystemen niet goed meer beveiligd, waardoor uw gegevens mogelijk niet voldoende worden beschermd.

Aanbevolen eisen

Besturingssysteem

Windows: 7 of hoger

Mac: OSx 10.10 of hoger

Werkgeheugen

4 GB of meer

Schermresolutie

1280 x 1024 of hoger

Internetverbinding

Breedband, downloadsnelheid 20 MB of hoger

Browser

Google Chrome

Firefox

Internet Explorer 11 of hoger

Microsoft Edge

Safari 8

Internetsnelheid testen

Via http://www.speedtest.net/nl kunt u de snelheid van uw internetverbinding testen.