Wat kan ik zien in een chat in een board?

Wanneer u deelneemt aan een board, heeft u toegang tot de daaraan gekoppelde chat (de chat in dat board). In deze chat ziet u alle communicatie die tot dan toe heeft plaatsgevonden tussen de deelnemers binnen het betreffende board. Ook ziet u in de chatfunctionaliteit van een board de logging van deelnemers m.b.t. de uitnodiging, acceptatie, deelname, verlating en verwijdering van individuen, Teams en/of Organisatieteams.

Wanneer een deelnemer binnen een board persoonlijk getagd is door een andere deelnemer, dan ziet u de naam van deze deelnemer dikgedrukt staan in het betreffende chatbericht.

LET OP:
Alle deelnemers binnen een board zien ook de historie van alle chatberichten binnen het betreffende board.

Klik hier als u meer wilt weten over de logging in cBoards.