Hoe verlaat ik een Team?

Wanneer u onderdeel bent van een Team, kunt u er zelf voor kiezen dit Team te verlaten. In deze handleiding leest u hoe u dit doet.

NB. Als Teamlid kunt u altijd een board verlaten. U kunt als Teambeheerder alleen een Team verlaten wanneer het Team naast uzelf nog een andere Teambeheerder bevat.

Openen overzicht

Stap 1. Ga links onderin naar uw profielfoto en klik op ‘Team / Organisatie’.

Zoeken Team

Stap 2. Klik in de linker kolom op ‘Organisatieteam/ Teams’.

Stap 3. Kies het Team dat u wenst te verlaten. Teams zijn blauw gekleurd.

Verlaten Team

Stap 4. Klik op het prullenbak icoontje.

Stap 5. Klik op ‘OK’ om te bevestigen dat u definitief het Team wilt verlaten.

U heeft nu het Team verlaten.