Hoe creëer ik een Team?

Wanneer u een individuele zorgprofessional bent, kunt u een nieuw Team creëren. Hoe u dit doet leest u in deze handleiding.

Openen overzicht

Stap 1. Ga links onderin naar uw profielfoto en klik op ‘Team / Organisatie’.

Creëren van nieuw Team

Stap 2. Klik in de linker kolom op ‘Organisatieteam/ Teams’.

Stap 3. Klik op ‘Creëer organisatieteam of team’.

Stap 4. Klik op ‘Ja, maak aan’ onder het kopje ‘Team’.

Invoeren gegevens nieuw Team

Stap 5. Vul uw organisatiegegevens in.

Stap 6. Wijzig indien gewenst de zichtbaarheid van het Team in het adresboek.

Stap 7. Klik op ‘Bewaar’.

Nieuw Team in overzicht

U kunt nu uw nieuwe Team vinden in het overzicht van Organisatieteams en Teams en gebruikers (zorgprofessionals) toevoegen aan dit nieuwe Team.