Hoe wijzig ik de mogelijkheden van een Organisatieteam of Team?

In cBoards kunt u als Organisatie admin en Teambeheerder enkele mogelijkheden van een Organisatieteam en Team bepalen. Deze mogelijkheden zijn:

1. U kunt de mogelijkheid tot het wel/niet kunnen initiëren van boards instellen
  2. U kunt de zichtbaarheid van een Organisatieteam en Team in het adresboek instellen

In deze handleiding wordt toegelicht hoe u deze mogelijkheden wijzigt.

NB. Als Teambeheerder van een Team kunt u de mogelijkheid tot het wel/niet kunnen initiëren van boards niet wijzigen. Een Team kan nooit boards initiëren. Alleen een Organisatieteam kan boards initiëren.

Openen overzicht Organisatieteams & Teams

Stap 1. Ga links onderin naar uw profielfoto en klik op ‘Team / Organisatie’.

Wijzigen mogelijkheden Organisatieteam & Teams

Stap 2. Klik in de linker kolom op ‘Organisatieteam/ Teams’.

Stap 3.  U kunt nu per Organisatieteam of Team de mogelijkheden wijzigen door de switch knop om te zetten. De wijzigingen worden automatisch opgeslagen.