Hoe maak ik een behandelplan?

Een groot aantal boards bevat de mogelijkheid om een behandelplan voor uw patiënt te maken. In deze handleiding leest u hoe u een behandelplan maakt en hoe u deze functionaliteit gebruikt.

Openen board

Stap 1. Klik op de naam van de patiënt in de linker kolom om het boards overzicht te openen.

Stap 2. Open het board waarin u een behandelplan wilt maken.

Openen ‘Behandelplan’

Stap 3. Open het tabblad ‘Taken’.

Stap 4. Klik op ‘Nieuwe groep’.

Stap 5. Geef de nieuwe groep een titel. Ook kunt u de kleur van deze groep met taken wijzigen.

Stap 6. Klik op het opslaan icoontje.

NB. Indien het board nog geen behandelplan tabblad bevat, kan de initiator van het board deze toevoegen. Vraag dit dan bijv. via de chat in het board. LET OP: Niet elk board bevat de mogelijkheid om een behandelplan te maken.

Klik hier als u wilt weten hoe u medische registratiemogelijkheden van een board samenstelt.

Aanmaken nieuwe taak

Binnen deze groep kunt u meerdere taken aanmaken.

Stap 7. Klik op 'Nieuwe taak'.

Stap 8. Geef de taak een titel.

Stap 9. Voeg eventueel een opmerking toe aan de taak, bijvoorbeeld een uitleg voor de verantwoordelijke.

Stap 10. Geef hier aan wat de status van de taak is.

Stap 11. Wijs de taak toe aan een (team van) zorgprofessional(s), informele zorgverlener of patiënt die betrokken is bij het board.

Stap 12. Voeg de (evaluatie)datum toe waarvóór of waarop de taak uitgevoerd dient te worden door te klikken op het kalender icoontje.

Stap 13. Met dit icoontje is het mogelijk om de taak te dupliceren.

Stap 14. Wanneer u op het prullenbakje klikt, wordt de taak verwijderd.

NB. De taak wordt automatisch opgeslagen.

Gebruik nieuwe taak

De nieuwe taak is nu ingepland en blijft zichtbaar in de lijst met taken.  Alle betrokkenen bij het board kunnen nu de taak zien. Mogelijkheden van een taak zijn:

• Zien wanneer de taak moet worden uitgevoerd.
  • Zien wie de verantwoordelijke van de taak is.
  • Klikken op de taak om de details ervan zichtbaar te maken.
  • Wijzigen of verwijderen van de taak.
  • De status van de taak bijhouden.

Filteren van taken

Door middel van het filter icoontje is het mogelijk om te filteren op taken uit een bepaalde periode.