Hoe voeg ik een profielfoto toe?

Wanneer u beter herkenbaar wilt zijn voor andere cBoards gebruikers, kunt u een profielfoto toevoegen aan uzelf als gebruiker. In deze handleiding leest u hoe u dat doet.

Openen instellingen

Stap 1. Ga links onderin naar uw profielfoto en klik op ‘Instellingen’.

Toevoegen profielfoto

Stap 2. Klik in het linker menu op ‘Profiel’.

Stap 3. Klik op de knop met het potlood-icoontje om uw profielfoto toe te voegen.

Indien u uw profielfoto wilt wijzigen, dan upload u een nieuwe profielfoto van uzelf middels het volgen van dezelfde stappen.