Hoe betrek ik een individuele zorgprofessional bij een board?

Wanneer u een individuele zorgprofessional wilt betrekken bij de zorg van een patiënt, kunt u dit doen per board. U voegt dan de individuele zorgprofessional toe aan het betreffende board. In deze handleiding leest u hoe u dit doet.

 

NB.

  • Alleen wanneer u een zorgprofessional bent, kunt u andere zorgprofessionals betrekken bij een board.
  • Indien de zorgprofessional onderdeel is van een reeds betrokken Organisatieteam of Team, is het niet mogelijk hem ook als individu te betrekken bij het board. Een Organisatieteamlid of Teamlid is namelijk dominant t.o.v. het individu.

 

Boards overzicht

Boards_overzicht_van_patie_nt_openen.png

Stap 1. Klik op de naam van de patiënt in de linker kolom om het boards overzicht te openen.

Stap 2. Open het board waarbij u de andere zorgprofessional wilt betrekken, of maak eerst een nieuw board aan om vervolgens de individuele zorgprofessional bij dat board te betrekken.

Klik hier als u wilt weten hoe u een board start.

Individuele zorgprofessional betrekken bij een board

Toevoegen_betrokkene_aan_board_.png

Stap 3. Klik op ‘+’ rechts bovenin.

Toestemming patiënt

Geeft_de_patie_nt_toestemming__.png

Stap 4. Het is van belang dat u toestemming heeft van de patiënt om zijn medische gegevens te delen. Indien u daar zeker van bent, klik op ‘OK’.

Toevoegen aan board

Hoe_betrek_ik_een_individuele_zorgprofessional_bij_een_board__1.png

Stap 5. Klik op ‘Zorgverlener(s)’.

Stap 6. Zoek de zorgprofessional op naam via de zoekbalk. De zoekopdracht kunt u verder specificeren door een plaats en/of beroep in te voeren. Wanneer de zorgprofessional bekend is bij Caresharing, zal hij zichtbaar zijn in de lijst. Klik vervolgens op ‘Selecteer’. Ga vervolgens naar stap 8.

Stap 7. Indien de zorgprofessional niet bekend is bij Caresharing, voegt u het e-mailadres van de zorgprofessional in. Klik vervolgens op ‘Verstuur uitnodiging’ als u het e-mailadres heeft ingevuld.

Stap 8. Klik op ‘Voeg toe aan board’.

De zorgprofessional zal nu toegevoegd worden aan het board of, indien de zorgprofessional nog geen cBoards gebruikersaccount heeft, eerst een e-mail ontvangen met de instructies om een cBoards gebruikersaccount aan te maken, waarna hij deel kan nemen aan het board waarvoor u hem uitgenodigd heeft.

Alle betrokkenen bij het board worden via de logging in de chat binnen het board op de hoogte gebracht van nieuwe uitnodigingen.

 

NB. Wanneer de zorgprofessional zijn individuele beschikbaarheidsstatus op ‘niet beschikbaar’ heeft staan, kan deze niet betrokken worden bij een board.

 

Klik hier als u meer wilt weten over de logging in een board.

 

Uitnodiging ook persoonlijk versturen

Wanneer de zorgprofessional nog geen gebruiker van cBoards is en dus een e-mail heeft ontvangen met de uitnodiging voor het Board, kunt u de zorgprofessional ook persoonlijk uitnodigen.

Stap 1. Klik binnen het Board de openstaande uitnodiging open. Er klapt dan een menu open.

Stap 2. Klik op het kladblokje. De link met de uitnodiging wordt dan automatisch gekopieerd. Dit is dezelfde link als de zorgprofessional ontvangt in de e-mail. Hiermee kan de zorgprofessional zich gratis aanmelden voor cBoards.

Stap 3. Open uw eigen e-mail account en schrijf een nieuwe e-mail. Plak de link in de e-mail. Dit doet u door met uw rechtermuisknop in de e-mail te klikken en vervolgens te klikken op ‘Plak’. De link staat nu in uw e-mail.  

 

Sanne Wink -

Was dit artikel nuttig?
Aantal gebruikers dat dit nuttig vond: 0 van 0
Hebt u meer vragen? Een aanvraag indienen