Hoe betrek ik een individuele zorgprofessional bij een board?

Wanneer u een individuele zorgprofessional wilt betrekken bij de zorg van een patiënt, kunt u dit doen per board. U voegt dan de individuele zorgprofessional toe aan het betreffende board. In deze handleiding leest u hoe u dit doet.

NB.

• Alleen wanneer u een zorgprofessional bent, kunt u andere zorgprofessionals betrekken bij een board.
  • Indien de zorgprofessional onderdeel is van een reeds betrokken Organisatieteam of Team, is het niet mogelijk hem ook als individu te betrekken bij het board. Een Organisatieteamlid of Teamlid is namelijk dominant t.o.v. het individu.

Boards overzicht

Stap 1. Klik op de naam van de patiënt in de linker kolom om het boards overzicht te openen.

Stap 2. Open het board waarbij u de andere zorgprofessional wilt betrekken, of maak eerst een nieuw board aan om vervolgens de individuele zorgprofessional bij dat board te betrekken.

Klik hier als u wilt weten hoe u een board start.

Individuele zorgprofessional betrekken bij een board

Stap 3. Klik op ‘+’ rechts bovenin.

Toestemming patiënt

Stap 4. Het is van belang dat u toestemming heeft van de patiënt om zijn medische gegevens te delen. Indien u daar zeker van bent, klik op ‘OK’.

Toevoegen aan board

Stap 5. Klik op ‘Zorgverlener(s)’.

Stap 6. Zoek de zorgprofessional op naam via de zoekbalk. De zoekopdracht kunt u verder specificeren door een plaats en/of beroep in te voeren. Wanneer de zorgprofessional bekend is bij Caresharing, zal hij zichtbaar zijn in de lijst. Klik vervolgens op ‘Selecteer’. Ga vervolgens naar stap 8.

Stap 7. Indien de zorgprofessional niet bekend is bij Caresharing, voegt u het e-mailadres van de zorgprofessional in. Klik vervolgens op ‘Verstuur uitnodiging’ als u het e-mailadres heeft ingevuld.

Stap 8. Klik op ‘Voeg toe aan board’.

De zorgprofessional zal nu toegevoegd worden aan het board of, indien de zorgprofessional nog geen cBoards gebruikersaccount heeft, eerst een e-mail ontvangen met de instructies om een cBoards gebruikersaccount aan te maken, waarna hij deel kan nemen aan het board waarvoor u hem uitgenodigd heeft.

Alle betrokkenen bij het board worden via de logging in de chat binnen het board op de hoogte gebracht van nieuwe uitnodigingen.

NB. Wanneer de zorgprofessional zijn individuele beschikbaarheidsstatus op ‘niet beschikbaar’ heeft staan, kan deze niet betrokken worden bij een board.