Hoe creëer ik een Organisatieteam?

Wanneer u uw praktijk/ zorginstelling heeft ingeschreven voor cBoards, kunt u na de verificatie en goedkeuring van uw organisatie door Caresharing één of meerdere Organisatieteams aanmaken. In deze handeling leest u hoe u dit doet.

NB. U kunt alleen een Organisatieteam aanmaken wanneer u de rol ‘Organisatie admin’ heeft.

Openen overzicht

Stap 1. Ga links onderin naar uw profielfoto en klik op ‘Team / Organisatie’.

Creëren van nieuw Organisatieteam

Stap 2. Klik in de linker kolom op ‘Organisatieteam/ Teams’.

Stap 3. Klik op ‘Creëer organisatieteam of team’.

Hoe_creeer_ik_een_Organisatieteam_2.png Stap 4. Klik op ‘Ja, maak aan’ onder het kopje ‘Organisatieteam’.

Invoeren gegevens nieuw Organisatieteam

Stap 4. Vul de gegevens van uw Organisatieteam in.

Stap 5. Wijzig indien gewenst de mogelijkheden van het Organisatieteam.

Stap 6. Klik op ‘Bewaar’.

Nieuw Organisatieteam in overzicht

U kunt nu uw nieuwe Organisatieteam vinden op de profielpagina van de organisatie. Deze kunt u vinden door op de naam van de organisatie te klikken in de linker kolom op uw scherm. U kunt vanaf nu gebruikers (zorgprofessionals) toevoegen aan het nieuwe Organisatieteam.

Indien u zelf deelneemt aan het nieuwe Organisatieteam, kunt u deze ook vinden op de overzichtspagina waar alle Organisatieteams en Teams worden getoond waar u zelf onderdeel van uitmaakt.