Hoe stel ik een Organisatieteam of Team samen?

In deze handleiding wordt toegelicht hoe u een Organisatieteam of Team samenstelt. Met samenstellen van een Organisatieteam of Team wordt bedoeld het toevoegen en verwijderen van teamleden.

NB.

• Het samenstellen van Organisatieteams kan alleen een persoon doen die de rol ‘Organisatie admin’ heeft.
  • Een Teambeheerder kan géén Organisatieteam samenstellen, wel kan hij/zij een Team samenstellen.
  • Een Teamlid kan géén nieuwe teamleden toevoegen of verwijderen aan een Organisatieteam of Team.

Klik hier als u meer wilt weten over wat u kan als Organisatie admin.

Klik hier als u meer wilt weten over wat u kan als Teambeheerder.

Klik hier als u meer wilt weten over wat u kan als Teamlid.

Openen overzicht Organisatieteam & Teams

Stap 1. Ga links onderin naar uw profielfoto en klik op ‘Team / Organisatie’.

Toevoegen van gebruikers (zorgprofessionals)

Stap 2. Klik in de linker kolom op ‘Organisatieteam/ Teams’.

Stap 3. Klik op ‘+’ bij het Organisatieteam of Team waarbij u zorgprofessionals wilt toevoegen.

Stap 4. Zoek de gewenste zorgprofessional op in de zoekbalk, klik ‘Selecteer’ en klik vervolgens ‘Voeg toe aan team’. Of, indien de betreffende persoon nog niet in het cBoards adresboek van zorgprofessionals staat, vul dan het e-mailadres in en klik ‘Voeg toe aan team’.

Ontvangen van uitnodiging

De toegevoegde zorgprofessional wordt nu op de hoogte gebracht d.m.v. een uitnodigingsnotificatie. Er zijn twee type uitnodigingsnotificaties:

1. Een notificatie in cBoards indien de uitgenodigde zorgprofessional al een cBoards account heeft.
  2. Een uitnodiging per e-mail indien de uitgenodigde zorgprofessional nog géén cBoards account heeft.