Hoe wijzig ik de beschikbaarheidsstatus van individuele zorgprofessionals in een Organisatieteam of Team?

Wanneer u een Organisatie admin of Teambeheerder bent, kunt u de beschikbaarheidsstatus van een individuele zorgprofessional binnen respectievelijk een Organisatieteam en Team wijzigen. In deze handleiding leest u hoe u dit doet.

NB. 

  • Een Organisatie admin kan alleen beschikbaarheidsstatus wijzigen van individuele zorgprofessionals binnen een Organisatieteam dat onderdeel uitmaakt van de organisatie waarvan hij Organisatie admin is.

  • Een Teambeheerder kan alleen de beschikbaarheidsstatus wijzigen van individuele zorgprofessionals binnen het Organisatieteam of Team waarvan hij Teambeheerder is. 

 

Stap 1. Ga links onderin naar uw profielfoto of initialen en klik op 'Organisatie / teams'.

 

Stap 2. Kies het Organisatieteam of Team waarbinnen u de beschikbaarheidsstatus van de individuele zorgprofessionals wilt wijzigen.

NB. Indien u een Organisatie admin bent, dient u eerst op de button 'teams' te klikken voor een overzicht van alle Organisatieteams en Teams.

 

Stap 3. Klik achter de naam van de zorgprofessional op het drop-down menu in de rij 'Status'.

NB. U kunt alleen de beschikbaarheidsstatus wijzigen van de zorgprofessionals waarbij een drop-down menu verschijnt. Uw eigen beschikbaarheidsstatus kunt u altijd wijzigen, tenzij u de status 'Niet beschikbaar - status kan niet gewijzigd worden' heeft gekregen van een Teambeheerder of Organisatie admin.

 

Stap 4. Wijzig de status van de zorgprofessional. Hierbij heeft u de keuze uit 'Beschikbaar', 'Niet beschikbaar' en 'Niet beschikbaar - status kan niet gewijzigd worden'. Wanneer u kiest voor de laatste optie, dan kan de individuele zorgprofessional zijn beschikbaarheidsstatus niet zelf wijzigen.

 

Stap 5. Klik op het opslaan-icoontje.

 

Daarnaast kunt u onder 'Zichtbaar in het adresboek' en vervolgens 'Standaard status voor gebruikers' de standaard status voor gebruikers die toegevoegd worden aan het team aanpassen. Hiermee wijzigt u de status van alle zorgprofessionals in het Organisatieteam of Team.

 

U kunt daarnaast als Organisatie admin of Teambeheerder bij de instellingen van uw team aangeven dat u graag een e-mail ontvangt op het e-mailadres van het team wanneer deze wordt uitgenodigd bij een board, ongeacht de status van de individuele leden in het team.

Isa Rongen -

Was dit artikel nuttig?
Aantal gebruikers dat dit nuttig vond: 0 van 0
Hebt u meer vragen? Een aanvraag indienen