Hoe wijzig ik de beschikbaarheidsstatus van individuele zorgprofessionals in een Organisatieteam of Team?

Wanneer u een Organisatie admin of Teambeheerder bent, kunt u de beschikbaarheidsstatus van een individuele zorgprofessional binnen respectievelijk een Organisatieteam en Team wijzigen. In deze handleiding leest u hoe u dit doet.

NB

• Een Organisatie admin kan alleen beschikbaarheidsstatus wijzigen van individuele zorgprofessionals binnen een Organisatieteam dat onderdeel uitmaakt van de organisatie waarvan hij/zij administrator is.
  • Een Teambeheerder kan alleen de beschikbaarheidsstatus wijzigen van individuele zorgprofessionals binnen het organisatieteam of team waarvan hij/zij teambeheerder is.

Openen overzicht Organisatieteam & Teams

Stap 1. Ga links onderin naar uw profielfoto en klik op ‘Team(s) / Organisatie’.

Wijzigen beschikbaarheidsstatus van individuele zorgprofessional

Stap 2. Kies het Organisatieteam of Team waarbinnen u de beschikbaarheidsstatus van de individuele zorgprofessional(s) wilt wijzigen.

Stap 3. Klik op de zorgprofessional waarvan u de status wilt wijzigen.

NB. U kunt alleen de beschikbaarheidsstatus wijzigen van de zorgprofessional waarbij een tandwiel icoontje is afgebeeld. Uw eigen beschikbaarheidsstatus kunt u altijd wijzigen.

Stap 4. Klik op ‘Team instellingen’

Stap 5. Wijzig de status van de zorgprofessional

Stap 6. Klik op ‘Bewaar’