Hoe wijzig of voeg ik een telefoonnummer toe aan mijn account?

In deze handleiding leest u hoe u uw telefoonnummer kunt wijzigen of een telefoonnummer kunt toevoegen.

Openen instellingen

Stap 1. Ga links onderin naar uw profielfoto en klik op ‘Instellingen’.

Veranderen telefoonnummer

Stap 2. Klik in het linker menu op ‘2-Factor Instellingen’.

Stap 3. Klik op ‘Voeg telefoonnummer/ mobiele nummer toe’.

Stap 4. Kies de landcode van uw mobiele telefoonnummer.

Stap 5. Vul uw mobiele telefoonnummer in.

Stap 6. Klik op ‘Verifiëren’.

NB. De 2-factor authenticatie werkt niet wanneer u een vast telefoonnummer toevoegt met een keuzemenu erachter.

Verifiëren

U wordt nu voor verificatie op het door u opgegeven telefoonnummer gebeld.

NB. De 2-factor authenticatie werkt niet wanneer u een vast telefoonnummer toevoegt met een keuzemenu erachter.

Stap 7. Neem uw telefoon op.

Stap 8. Toets het cijfer dat nu op uw computerscherm te zien is, in op uw telefoon.

NB. Toetst u dit getal a.u.b. pas in op het moment dat u aan de telefoon een stem hoort.

Klik hier als u wilt weten wat de 2-factor authenticatie is.

Klik hier als u wilt weten hoe de 2-factor authenticatie werkt.

Klik hier als u wilt weten hoe u de 2-factor authenticatie activeert.