Hoe wijzig ik mijn wachtwoord?

Als gebruiker van cBoards heeft u de mogelijkheid om meerdere persoonlijke instellingen te doen. In deze handleiding leest u hoe u uw wachtwoord wijzigt.

NB. Wanneer u uw wachtwoord wilt wijzigen, dient u ingelogd te zijn.

Wachtwoord wijzigen

Stap 1. Ga links onderin naar uw profielfoto en klik op ‘Instellingen’.

Creëren nieuw wachtwoord

Stap 2. Klik in het linker menu op ‘Wachtwoord’.

Stap 3. Wijzig uw wachtwoord. Let daarbij goed op de instructies en criteria waaraan het
            wachtwoord moet voldoen. De instructies en criteria staan aan de rechter zijkant van
            het scherm.

Stap 4. Klik vervolgens op ‘Bewaar’.

NB. Om uw oude wachtwoord te wijzigen, dient u een nieuw wachtwoord te creëren dat bestaat uit minimaal drie woorden. Dit is van belang vanwege veiligheids- en privacy redenen.

Indien u uw wachtwoord bent vergeten, kunt u deze zelf opnieuw instellen.

Klik hier als u wilt weten wat u kunt doen als u uw wachtwoord bent vergeten.