Hoe betrek ik de patiënt bij een board?

Het betrekken van de patiënt is een unieke mogelijkheid in cBoards. Wanneer u de patiënt wilt betrekken bij zijn eigen zorg, kunt u dit doen per board. U voegt dan de patiënt toe aan het betreffende board. In deze handleiding leest u hoe u dit doet.

Boards overzicht

Hoe_betrek_ik_de_patie_nt_bij_een_board_1.png

Stap 1. Open het board waarbij u de patiënt wilt betrekken.

 

Patiënt betrekken bij een board

Hoe_betrek_ik_de_patie_nt_bij_een_board_2.png

Stap 2. Klik op ‘+’ rechts bovenin.

Toestemming patiënt

Hoe_betrek_ik_de_patie_nt_bij_een_board_3.png

Stap 3. Het is van belang dat u toestemming heeft van de patiënt om zijn medische gegevens te delen. Indien u daar zeker van bent, klik op ‘OK’.

Toevoegen aan board

Hoe_betrek_ik_de_patie_nt_bij_een_board_4.png

Stap 5. Klik op ‘Patiënt’.

Stap 6. Wanneer de patiënt eerder door u is toegevoegd aan een board, zal hij zichtbaar zijn in de lijst en kunt u hem selecteren. Ga vervolgens naar stap 8. Indien dit niet het geval is, voegt u het e-mailadres van de patiënt in.

Stap 7. Klik op ‘Verstuur uitnodiging’ als u het e-mailadres heeft ingevuld.

Stap 8. Klik op ‘Voeg toe aan board’.

De patiënt zal nu toegevoegd worden aan het board of, indien de patiënt nog geen cBoards gebruikersaccount heeft, eerst een e-mail ontvangen met de instructies om een cBoards gebruikersaccount aan te maken, waarna hij deel kan nemen aan het board waarvoor u hem uitgenodigd heeft. Alle betrokkenen bij het board worden via de logging in de chat binnen het board op de hoogte gebracht van nieuwe uitnodigingen.

Uitnodiging ook persoonlijk versturen

Wanneer de patiënt nog geen gebruiker van cBoards is en dus een e-mail heeft ontvangen met de uitnodiging voor het Board, kunt u de patiënt ook persoonlijk uitnodigen.

Stap 1. Klik binnen het Board de openstaande uitnodiging open. Er klapt dan een menu open.

Stap 2. Klik op het kladblokje. De link met de uitnodiging wordt dan automatisch gekopieerd. Dit is dezelfde link als de patiënt ontvangt in de e-mail. Hiermee kan de patiënt zich gratis aanmelden voor cBoards.  

Stap 3. Open uw eigen e-mail account en schrijf een nieuwe e-mail. Plak de link in de e-mail. Dit doet u door met uw rechtermuisknop in de e-mail te klikken en vervolgens te klikken op ‘Plak’. De link staat nu in uw e-mail.

 

Sanne Wink -

Was dit artikel nuttig?
Aantal gebruikers dat dit nuttig vond: 0 van 0
Hebt u meer vragen? Een aanvraag indienen