Waar vind ik en organiseer ik mijn To do's (behandelplannen)?

Een zorgprofessional kan binnen een board taken (To-do’s) aanmaken voor zichzelf en andere zorgprofessionals, informele zorgverleners en patiënten. Voor elke aangemaakte taak kan een verantwoordelijke worden aangesteld. Een verantwoordelijke kan alleen iemand zijn die deelneemt aan het board.

Door middel van het aanmaken van taken en het aangeven van evaluatiemomenten wordt een behandelplan opgesteld.

In deze handleiding leest u waar u deze taken kunt vinden en hoe u deze kunt organiseren.

Vinden To-do’s

Uw To do’s kunt u in de applicatie op twee verschillende niveaus vinden:

1. Patiëntniveau
  2. Boardniveau

Klik hier als u wilt lezen hoe u een taak aanmaakt.

1. Patiëntniveau

Stap 1. Klik in de linker kolom op de patiënt van wie u het behandelplan wilt bekijken.

Stap 2. Klik op het agenda-icoontje.

Er verschijnt nu een overzicht waarin u per week kunt zien wat uw taken zijn. Klik op het prullenbak of vink icoontje om uw taak te negeren of als voltooid aan te geven.

2. Boardniveau

Stap 1. Klik op de patiënt voor wie u het behandelplan wilt bekijken.

Stap 2. Kies het gewenste board.

Stap 3. Klik op ‘Taken’.

Stap 4. Klik op het prullenbak of vink icoontje om uw taak te negeren of als voltooid aan te geven.

Filteren

De verschillende filtermogelijkheden onder 'Taken' worden direct weergegeven.

Periode

Hierbij is het mogelijk om te filteren op taken tussen een bepaalde tijdsrange, bijvoorbeeld alle taken tussen 1 week terug en 1 week vooruit.

Geen datum

Wanneer u dit vinkje aanklikt, worden alle taken getoond die geen datum hebben. Deze filter staat altijd aan en dient u zelf uit te zetten (indien gewenst).

Niet afgerond uit het verleden

Op het moment dat u dit vinkje aanklikt, worden alle taken uit het verleden met de status 'Gepauzeerd' of 'Te laat' weergegeven, ongeacht de periode.