Hoe wijzig ik de samenstelling van een bestaand board?

In deze handleiding leest u hoe u de samenstelling cq. de onderdelen van een reeds bestaand board kunt wijzigen.

Klik hier als u wilt weten hoe u een nieuw board kan samenstellen.

NB. Alleen de initiator van een board kan de samenstelling cq. de onderdelen van een board wijzigen.

Boards overzicht

Stap 1. Klik op de naam van de patiënt in de linker kolom om het boards overzicht van betreffende patiënt te openen.

Stap 2. Klik op het board waarvan u de onderdelen wilt wijzigen.

Wijzigen onderdelen bestaand board

Stap 3. Klik op ‘+’ om een overzicht te krijgen van de board onderdelen.

NB. Het verschilt per zorgthema cq. board welke onderdelen standaard zijn binnen het board. Standaardonderdelen kunnen niet door een gebruiker worden toegevoegd of weggehaald. Deze standaardonderdelen zijn aangegeven in het groen.

Stap 4. Vink de onderdelen aan/uit die u wilt toevoegen aan/weghalen uit het board.

Stap 5. Klik op de knop ‘Opslaan’ om uw wijzigingen in het board door te voeren.

NB. Wanneer u onderdelen waarin reeds medische registraties zijn gedaan uitvinkt, dan gaan deze registraties niet verloren. Het onderdeel en de daarin gemaakt medische registratie(s) worden vanaf dat moment alleen niet meer in het board getoond. Indien u op een later moment het onderdeel weer aanvinkt, dan wordt dat onderdeel met de daarin gemaakte medische registraties weer zichtbaar voor alle betrokkenen bij het board.

NB. Klik op (i) wanneer u wilt weten wat een specifiek onderdeel precies inhoudt.

Robbert Van Thiel -