Waar vind ik en organiseer ik mijn To-do's (behandelplannen)?

Een informele zorgverlener kan binnen een board taken (To-do’s) aanmaken voor zichzelf en voor anderen. Voor elke aangemaakte taak kan een verantwoordelijke worden aangesteld. Een verantwoordelijke kan alleen iemand zijn die deelneemt aan het board.

Door middel van het aanmaken van taken en het aangeven van evaluatiemomenten wordt een behandelplan opgesteld.

In deze handleiding leest u waar u deze taken kunt vinden en hoe u deze kunt organiseren.

Vinden To-do’s

Uw To do’s kunt in de applicatie vinden op twee verschillende niveaus:

1. Patiëntniveau
  2. Boardniveau

1. Patiëntniveau

Stap 1. Klik in de linker kolom op de patiënt van wie u het behandelplan wilt bekijken.

Stap 2. Klik op ‘Behandelplan’.

Stap 3. Klik op het kruis of vink icoontje om uw taak te negeren of als voltooid aan te geven.

2. Boardniveau

Stap 1. Open het board waarvan u het behandelplan wilt bekijken.

Stap 2. Klik op ‘Taken’.

Stap 3. Klik op het kruis of vink icoontje om uw taak te negeren of als voltooid aan te geven.

Robbert van Thiel -