Hoe verlaat, verwijder of archiveer ik een board?

Als initiator van een board kunt er voor kiezen om een board te verwijderen of te archiveren.
Hieronder staat beschreven hoe u dat kunt doen.
Wanneer u het board niet zelf geïnitieerd heeft kunt u alleen het board verlaten.

Board Archiveren

Klik op het pijltje rechts boven en kies voor het icoontje van de archiefdoos.

Het gearchiveerde board zal nu onder de andere boards komen te staan onder het kopje 'gearchiveerde boards'.

Board verwijderen

Wanneer u onder het pijltje kiest voor het icoontje van de prullenbak verwijdert u het gehele board.

Board verlaten

Wanneer u onder het pijltje kiest voor het icoontje met het pijltje naar rechts verlaat u het board.

Het board blijft wel zichtbaar voor de initiator en andere deelnemers.