Hoe verlaat ik een 1-op-1 chat of groepschat in Messenger?

Wanneer u geen deelnemer (meer) wilt zijn van een 1-op-1 chat of groepschat in Messenger, kunt u uzelf verwijderen. In deze handleiding leest u hoe u een 1-op-1 chat of groepschat in Messenger kunt verlaten.

 

NB. Let op dat u ook de berichtengeschiedenis en de logging verwijdert als u uit een 1-op-1 chat of groepschat stapt. De berichtengeschiedenis en logging blijft wel zichtbaar voor de gebruikers die nog in de chat blijven, nadat u deze verlaten heeft.

 

Openen van Messenger

Stap 1. Klik op de knop voor het openen van uw Messenger.

Stap 2. Klik op uw eigen icoontje rechts bovenin uw beeldscherm. Deze kunt u, in een groepschat, herkennen aan het pijltje rechtsonder in uw icoontje.

Uzelf verwijderen uit chat

Stap 3. Klik op 'Verwijder mijzelf uit deze chat'.

Stap 4. Klik op ‘Ja, verlaat chat’.

Nu heeft nu de chat verlaten. U bent dan ook niet meer zichtbaar voor andere deelnemers van de chat. Tevens worden alle deelnemers van de chat middels logging op de hoogte gesteld.  

 

NB. Deze manier van uzelf uit een chat verwijderen is hetzelfde voor een 1-op-1 chat als voor een groepschat. Let op, bij een 1-op-1 chat staat geen pijltje rechtsonder in uw icoontje.

 

 

Isa Rongen -

Was dit artikel nuttig?
Aantal gebruikers dat dit nuttig vond: 0 van 0
Hebt u meer vragen? Een aanvraag indienen