Hoe verlaat ik een Organisatieteam?

In deze handleiding leest u hoe u als Teambeheerder of Teamlid een Organisatieteam kunt verlaten.

NB. U kunt als Teambeheerder alleen een Organisatieteam verlaten wanneer het Organisatieteam naast uzelf nog een andere Teambeheerder bevat. U kunt zelf een ander Teambeheerder maken door op zijn/haar avatar te klikken en vervolgens de optie ‘Deze deelnemer van het team is teambeheerder’ aan te vinken.

Openen overzicht

Stap 1. Klik links onderin op uw profielfoto en klik op ‘Team(s) / Organisatie’.

Zoeken Organisatieteam

Stap 2. Klik in de linker kolom op ‘Organisatieteams / Teams’.

Stap 3. Kies het Organisatieteam dat u wenst te verlaten.

NB. Organisatieteams zijn zeegroen gekleurd.

Stap 4. Als er nog actieve of gearchiveerde boards zijn die door u zijn geïnitieerd, kunt u het Organisatieteam niet verlaten. U kunt het beheer van deze boards overzetten naar een ander binnen uw Organisatieteam door binnen het Organisatieteam te klikken op de ‘radar’ achter uw naam.

Stap 5. Klik vervolgens op migreer boards in beheer.

Stap 6. Klik op ‘Migreer’ achter de naam van het Teamlid waar u uw boards heen wilt migreren. Alle boards waarvan u beheerder was, worden direct gemigreerd naar het geselecteerde Teamlid.

Stap 7. Klik op de prullenbak naast uw profielfoto.

Verlaten Organisatieteam

Stap 8. Klik op ‘OK’ om te bevestigen dat u definitief het Organisatieteam wilt verlaten.

U heeft nu het Organisatieteam verlaten. Alle boards die onder het Organisatieteam vallen zijn vanaf nu niet meer zichtbaar voor u.