Hoe installeer ik de cBoards app op mijn telefoon of tablet als ik nog geen cBoards account heb?

In deze handleiding leest u hoe u de cBoards app kunt installeren wanneer u nog geen cBoards account heeft. Als individuele zorgprofessional kunt op twee manieren een cBoards account aanmaken:

  1. U maakt een organisatieprofiel aan voor uw praktijk/zorginstelling. Klik hier als u meer wilt weten over het aanmaken van een organisatieprofiel.
  2. U wordt door een andere zorgprofessional betrokken bij een board. In dit geval ontvangt u een uitnodiging per e-mail, waarmee u een cBoards account aan kunt maken.

In deze handleiding leest u hoe u de cBoards app kunt downloaden als u de e-mail met uitnodiging opent op uw telefoon of tablet.


NB. Het installeren van de cBoards app werkt hetzelfde voor uw telefoon als voor uw tablet en u doorloopt hetzelfde proces voor een mobiel apparaat met een IOS besturingssysteem als met een Android besturingssysteem. In deze handleidingen zijn screenshots gebruikt met een Android besturingssysteem.

Openen e-mail met uitnodiging op telefoon of tabletStap 1. Open de ontvangen e-mail op uw mobiele apparaat en klik op de knop ‘Aanmelden’. Wanneer de cBoards app nog niet op uw mobiele apparaat staat zal de App Store of Google Play automatisch worden geopend.

cBoards app installerenStap 2. Klik op download/installeren.

Stap 3. Als de app is gedownload/geïnstalleerd, klik dan op open/openen.

Aanmelden voor cBoardsStap 4. Klik op ‘Nee’ onder de vraag of u al een cBoards account heeft.

Stap 5. U kunt nu uw cBoards account aanmaken. Vul al uw gegevens in. Ga vervolgens akkoord met de algemene voorwaarden door op het schuifknopje te klikken en klik op de knop ‘Ga naar de volgende stap’.

Stap 6. Stel uw profielfoto in. Klik op het fototoestel-icoontje en kies of u een foto wilt maken of een foto uit uw fotobibliotheek wilt gebruiken. De gekozen foto verschijnt als uw profielfoto.

Stap 7. Wanneer u tevreden bent met de foto, klikt u op ‘Ga naar de volgende stap’.

 

NB. U bent niet verplicht een profielfoto in te stellen. Als u geen profielfoto in wilt stellen, kunt u klikken op ‘Sla deze stap over’.

 

Code instellenStap 8. Bedenk een 5-cijferige code die u makkelijk kunt onthouden. Vul deze code in. Wanneer uw toetsenbord niet direct zichtbaar is, kunt u op de knop met het toetsenbord klikken.

Stap 9. Klik op ‘Bewaar’ en u komt met uw telefoon of tablet meteen in uw persoonlijke cBoards account.

 

Isa Rongen -

Was dit artikel nuttig?
Aantal gebruikers dat dit nuttig vond: 0 van 0
Hebt u meer vragen? Een aanvraag indienen