Waar bevindt zich de navigatiebalk in de cBoards app en hoe werkt deze?

In deze handleiding leest u waar u de navigatiebalk in de cBoards app kunt vinden en naar welke cBoards hoofdfunctionaliteiten deze navigatiebalk u kan leiden.

Waar bevindt zich de navigatiebalk in de mobiele app?

De navigatiebalk in de cBoards app vindt u onderin het scherm van uw telefoon of tablet. Het maakt niet uit waar u naartoe navigeert binnen de app, de navigatiebalk blijft zichtbaar onderin uw scherm.

cBoards navigatiebalk

De cBoards navigatiebalk leidt u naar de volgende hoofdfunctionaliteiten:

• Boards: Uw patiënten- en boards overzicht
  • Messenger: 1-op-1 chats of groepschats met andere zorgprofessionals, los van een board
  • Support: Chatsupport & handleidingen
  • Ik: Uw persoonlijke instellingen

Boards

In het overzicht in Boards onder de tab ‘Boards’ vindt u alle patiënten waarbij u reeds deelneemt in 1 of meerdere boards. Als u rechtsboven op de knop ‘+ Board’ klikt, kunt u een nieuwe patiënt toevoegen. Via de zoekbalk kunt u zoeken op naam van de patiënt.

Verder vindt u onder de tab ‘Deelnemen’ alle boards die zijn geïnitieerd door een teamlid uit het Organisatieteam(s) waarvan u lid bent. Aan deze boards kunt u altijd deelnemen.

Onder de tab ‘Toewijzen’ vindt u de boards waarvoor uw Organisatieteam of Team is uitgenodigd, maar waaraan niemand direct deelneemt. Dit is het geval wanneer ieder lid van uw team de status ‘niet beschikbaar’ heeft.

U kunt ook uw patiëntenlijst filteren en ordenen.

Messenger

In Messenger kunt u chatten met andere zorgprofessionals. Dit kan in een 1-op-1 chat, maar ook in een groepschat. De chats in Messenger zijn niet gekoppeld aan een board en daarmee ook niet aan een patiënt. door rechtsboven in op ‘+Chat’ te klikken, kunt u een nieuwe 1-op-1 chat of groepschat starten.

Support

Binnen de chatsupport kunt u vragen stellen aan ons Customer Care team. Zij reageren doorgaans binnen enkele minuten. Daarnaast kunt u hier ook zoeken naar cBoards handleidingen.

Ik

Ook hier kunt u de QR-code vinden onder ‘cBoards app’. Hiermee kunt u andere mobiele apparaten aan uw account koppelen. Ook kunt u hier de geactiveerde toestellen terugvinden. Dit zijn alle mobiele apparaten die gekoppeld zijn aan uw account. U kunt de geactiveerde toestellen ook verwijderen hier. Daarnaast kunt u hier uw persoonlijke instellingen en beschikbaarheidsstatus vinden en aanpassen. Daarnaast vindt u hier de Teams en Organisatieteams waar u onderdeel van uitmaakt. Ook kunt u hier uitloggen.

NB: U hoeft niet uit te loggen om de cBoards app veilig af te sluiten.