Waar bevindt zich het menu in de cBoards App en hoe werkt deze?

In deze handleiding leest u waar u het menu in de cBoards App kunt vinden en naar welke hoofdfunctionaliteiten dit menu u kan leiden.

Waar bevindt zich het menu in de mobiele App?

Wanneer u inlogt in de mobiele App, klapt het menu linksboven in uw scherm uit wanneer u op de drie streepjes klikt.

cBoards menu

Het cBoards menu leidt u naar de volgende hoofdfunctionaliteiten:

  • Boards: uw patiënten- en boards overzicht

  • Messenger: 1-op-1 chats of groepschats met andere zorgprofessionals, los van een board

  • Mijn cBoards app: hier vindt u de QR-code om in te loggen op een nieuw mobiel apparaat. Bovendien ziet u hier uw geactiveerde toestellen. Dit zijn alle mobiele apparaten die gekoppeld zijn aan uw account. U kunt de geactiveerde toestellen ook verwijderen

  • Instellingen: algemene instellingen kunt u hier aanpassen

  • Support: Chatsupport en handleidingen

  • QR-login: met deze QR-code kunt u inloggen op uw desktop

  • Status: hier kunt u uw beschikbaarheidsstatus aanpassen

  • Team(s)/Organisatie: overzicht van de Team(s)/Organisatieteams waar u onderdeel van bent

NB. U hoeft niet uit te loggen om de cBoards App veilig af te sluiten.

Boards

In het overzicht in 'Boards' vindt u alle patiënten waarbij u reeds deelneemt in één of meerdere boards. Als u rechtsboven op de knop ‘+ Patiënt’ klikt, kunt u een nieuwe patiënt toevoegen. Via de zoekbalk kunt u zoeken op naam van de patiënt.

Verder vindt u onder de tab ‘Deelnemen’ alle boards die zijn geïnitieerd door een teamlid uit het Organisatieteam(s) waarvan u lid bent. Aan deze boards kunt u altijd deelnemen.

Onder de tab ‘Toewijzen’ vindt u de boards waarvoor uw Organisatieteam of Team is uitgenodigd, maar waaraan niemand direct deelneemt. Dit is het geval wanneer ieder lid van uw team de status ‘niet beschikbaar’ heeft.

U kunt ook uw patiëntenlijst filteren en ordenen.

Messenger

In Messenger kunt u chatten met andere zorgprofessionals. Dit kan in een 1-op-1 chat, maar ook in een groepschat. De chats in Messenger zijn niet gekoppeld aan een board en daarmee ook niet aan een patiënt. Door rechtsboven in uw scherm op ‘+Chat’ te klikken, kunt u een nieuwe 1-op-1 chat of groepschat starten.

Board patiënt

Wanneer u het board van de patiënt opent, komt u automatisch in het medisch dossier terecht. Onder in uw scherm kunt u navigeren naar de chat en de deelnemers van dit board.

 

Door boven in uw scherm op het witte pijltje te klikken, kunt u eenvoudig scrollen tussen de verschillende tabbladen binnen het board. Daarnaast is het hier mogelijk om tabbladen toe te voegen of te verwijderen en de rechten wat betreft het inzien en registreren van (medische) data te wijzigen.

 

 

 

Isa Rongen -

Was dit artikel nuttig?
Aantal gebruikers dat dit nuttig vond: 0 van 0
Hebt u meer vragen? Een aanvraag indienen