Hoe installeer ik de cBoards app op mijn telefoon of tablet als ik al een cBoards account heb?

In deze handleiding leest u hoe u de cBoards app kunt installeren op uw telefoon of tablet en hoe u de app kunt koppelen aan uw bestaande cBoards account.

NB. Het installeren van de cBoards app werkt hetzelfde voor uw telefoon als voor uw tablet en u doorloopt hetzelfde proces voor een device met een IOS besturingssysteem als met een Android besturingssysteem. In deze handleidingen zijn screenshots gebruikt met een Android besturingssysteem.

cBoards app installeren

Stap 1. Open de App Store of Google Play.

Stap 2. Zoek binnen de App Store of Google Play op ‘cBoards’.

Stap 3. Klik vervolgens op download/installeren.

Stap 4. Als de app is gedownload/geïnstalleerd, klik dan op open/openen.

cBoards account koppelen

Stap 5. Klik op ‘Ja’ onder de vraag of u al een cBoards account heeft.

Stap 6. Klik op ‘QR-code’. Vervolgens opent de camera van uw telefoon of tablet zich in de app.

Stap 7. Log in in cBoards op uw desk- of laptop. Ga hiervoor naar de cBoards inlogpagina op https://home.caresharing.eu.

Stap 8. Ga links onderin naar uw profielfoto en klik op ‘cBoards app’. Er opent zich dan een QR-code. Scan deze met uw telefoon of tablet.

Stap 9. Bedenk een 5-cijferige code die u makkelijk kunt onthouden. Vul deze code in. Wanneer uw toetsenbord niet direct zichtbaar is, kunt u op de knop met het toetsenbord klikken.

Stap 10. Klik op ‘Bewaar’ en u komt met uw telefoon of tablet meteen in uw persoonlijke cBoards account.