Waar bevindt zich de navigatiebalk in de cBoards app en hoe werkt deze?

In deze handleiding leest u waar u de navigatiebalk in de cBoards app kunt vinden en naar welke cBoards hoofdfunctionaliteiten deze navigatiebalk u kan leiden.

Waar bevindt zich de navigatiebalk in de mobiele app?

De navigatiebalk in de cBoards app vindt u onderin het scherm van uw mobiel of tablet. Het maakt niet uit waar u naartoe navigeert binnen de app, de navigatiebalk blijft zichtbaar onderin uw scherm.

cBoards navigatiebalk

De cBoards navigatiebalk leidt u naar de volgende hoofdfunctionaliteiten:

• Boards: Uw patiënten- en boards overzicht
  • Support: Chatsupport & handleidingen
  • Ik: Uw persoonlijke instellingen

Boards

In het overzicht in Boards vindt u alle patiënten/naasten waarbij u reeds deelneemt in 1 of meerdere boards. In de screenshot is de informele zorgverlener maar betrokken bij 1 patiënt/naaste. Wanneer u betrokken bent bij meerdere patiënten/naasten, kunt u via de zoekbalk zoeken op naam van de patiënt/naaste. Daarnaast vindt u in het boards overzicht ook het ‘Behandelplan’ en de ‘Patiëntgegevens’.

Support

Binnen de chatsupport kunt u vragen stellen aan ons Customer Care team. Zij reageren doorgaans binnen enkele minuten. Daarnaast kunt u hier ook zoeken naar cBoards handleidingen.

Ik

U kunt de QR-code vinden onder ‘cBoards app’. Hiermee kunt u andere mobiele apparaten aan uw account koppelen. Ook kunt u hier de geactiveerde toestellen terugvinden. Dit zijn alle mobiele apparaten die gekoppeld zijn aan uw account. U kunt de geactiveerde toestellen ook verwijderen hier. Daarnaast kunt u hier uw persoonlijke instellingen vinden en kunt u via dit menu uitloggen.

NB: U hoeft niet uit te loggen om de cBoards app veilig af te sluiten.