Waar bevindt zich het menu in de cBoards App en hoe werkt deze?

In deze handleiding leest u waar u het menu in de cBoards app kunt vinden en naar welke cBoards hoofdfunctionaliteiten dit menu u kan leiden.

Waar bevindt zich het menu in de mobiele App?

 

Wanneer u inlogt in de mobiele App, komt u in bovenstaand overzicht terecht. Klik op uw profielfoto of initialen om het menu uit te klappen.


cBoards menu

Menu_patient.png

Het cBoards menu leidt u naar de volgende hoofdfunctionaliteiten:

  • Support: chatsupport & handleidingen
  • QR- login: met deze QR-code kunt u inloggen op uw desktop
  • Mijn cBoards app: hier vindt u de QR-code om in te loggen op een nieuw mobiel apparaat. Bovendien ziet u hier uw geactiveerde toestellen. Dit zijn alle mobiele apparaten die gekoppeld zijn aan uw account. U kunt de geactiveerde toestellen ook verwijderen

NBU hoeft niet uit te loggen om de cBoards App veilig af te sluiten. 

Boards

In het overzicht in Boards vindt u alle patiënten waarbij u reeds deelneemt in één of meerdere boards. In bovenstaand screenshot is de informele zorgverlener maar betrokken bij één patiënt. Wanneer u betrokken bent bij meerdere patiënten, kunt u via de zoekbalk zoeken op naam van de patiënt. Daarnaast vindt u in het boards overzicht ook de patiëntgegevens.

 

Wanneer u een board opent, komt u automatisch in het medisch dossier terecht. Onder in uw scherm kunt u navigeren naar de chat en de deelnemers van dit board.

 

Door boven in uw scherm op het witte pijltje te klikken, kunt u eenvoudig scrollen tussen de verschillende tabbladen binnen het board. Daarnaast is het mogelijk om uw rechten wat betreft het inzien en registreren van (medische) data te bekijken.

 

 

 

 

Isa Rongen -

Was dit artikel nuttig?
Aantal gebruikers dat dit nuttig vond: 0 van 0
Hebt u meer vragen? Een aanvraag indienen