Wat kan ik doen als ik een cBoards account op mijn mobiele apparaat heb aangemaakt, maar ook in wil loggen op de desk-/laptop?

Wanneer u de e-mail met de uitnodiging voor cBoards op uw mobiele apparaat geopend heeft en vervolgens via de cBoards App uw account heeft aangemaakt, dan heeft u nooit een wachtwoord ingesteld voor uw cBoards account. Hierdoor kunt u niet direct inloggen op uw desk-/laptop. In deze handleiding wordt beschreven hoe u zonder wachtwoord op uw desk-/laptop in kunt loggen.

Open cBoards op uw desk-/laptop

Stap 1. Ga naar https://home.caresharing.eu.

Stap 2. Klik op ‘Wachtwoord vergeten?’.

Stap 3. Vul uw e-mailadres in en klik op ‘E-mail mijn wachtwoord’.

Openen link in e-mail

Stap 4. Klik op de link in de e-mail.

Stap 5. cBoards herkent dat u al een account heeft, maar dat u nog geen wachtwoord heeft aangemaakt. Voer uw wachtwoord twee keer in. Let daarbij op de instructies.

Stap 6. Klik op ‘Bewaar’.

Doorlopen 2-factor authenticatie

Om veiligheidsredenen dient u de 2-factor authenticatie te doorlopen. U wordt gebeld door een Nederlands 020-nummer of door een Amerikaans +1(786)-nummer op het door u geregistreerde telefoonnummer voor de 2-factor authenticatie.

Stap 7. Neem uw telefoon op en voer het nummer dat verschijnt op uw computerscherm in op uw telefoon.

Uw nieuwe wachtwoord is nu ingesteld en u wordt direct ingelogd.