Hoe maak ik van een Basic gebruikersaccount een Premium gebruikersaccount?

Wanneer u als individuele zorgprofessional ook boards wilt kunnen initiëren, heeft u een cBoards Premium account nodig. U heeft nu nog een cBoards Basic account en kunt daarom geen boards initiëren.

In deze handleiding leest u hoe u uw Basic account kunt omzetten naar een Premium account in de verschillende situaties waarin u kunt verkeren:

• Situatie 1: U bent nog geen onderdeel van een organisatie in cBoards
  • Situatie 2: U bent onderdeel van een organisatie in cBoards die een Basic organisatieabonnement heeft
  • Situatie 3: U bent onderdeel van een organisatie in cBoards die een Premium organisatieabonnement heeft

Situatie 1: U bent nog geen onderdeel van een organisatie in cBoards

Als u ooit per e-mail bent uitgenodigd door een andere zorgprofessional, kan het zijn dat u nog geen onderdeel bent van een organisatie in cBoards. Om uw Basic account om te kunnen zetten naar een Premium account, moet u eerst een cBoards organisatieprofiel aanmaken of, wanneer de organisatie waarvoor u werkzaam bent al een organisatieprofiel heeft, de Organisatie admin van cBoards benaderen. Indien u zelf uw organisatie wilt inschrijven in cBoards en dus een organisatieprofiel wilt aanmaken, dan gaat u naar https://home.caresharing.eu/inschrijven

Stap 1. Vul uw organisatiegegevens in waaronder het KvK-nummer en de AGB-code van uw organisatie.

Stap 2. Klik op 'Ga naar stap 2'.

Invullen contactgegevens

Stap 3. Klik op 'Bestaande gebruiker' en vul uw e-mailadres en wachtwoord in. Door uw gegevens in te vullen, wordt u automatisch de Organisatie admin van cBoards. U bent het aanspreekpunt voor uw organisatie en u heeft andere mogelijkheden dan een Teambeheerder of Organisatieteamlid.

Stap 4. Klik op 'Ga naar stap 3'. U wordt vervolgens gebeld door de 2-factor authenticatie, waarna u automatisch de Organisatie admin van cBoards bent.

Kiezen type abonnement

Stap 5. Kies hier voor cBoards Premium en machtig de automatische incasso door het eerste vierkante vakje aan te vinken.

Stap 6. Klik op 'Ga door naar Mollie'. U wordt doorgelinkt naar Mollie om Caresharing te machtigen.

Stap 7. Kies de bank van uw betaalrekening. Het betaalsysteem herkent uw betaalgegevens en linkt deze automatisch aan uw cBoards account.

Verificatie

Voordat u aan de slag kunt met uw organisatieprofiel, zal deze eerst worden geverifieerd door een van onze cBoards consultants. Dit wordt doorgaans binnen een dag gedaan.

Situatie 2: U bent onderdeel van een organisatie in cBoards die een Basic organisatieabonnement heeft

Wanneer u onderdeel bent van een organisatie in cBoards met een Basic organisatieabonnement, kunt u als individuele zorgprofessional geen boards initiëren. Dit komt doordat Organisatieteams die onderdeel zijn van een organisatie met een Basic organisatieabonnement, hun Organisatieteamleden niet de mogelijkheid geven om boards te initiëren. De Organisatie admin van cBoards binnen uw organisatie kan het Basic organisatieabonnement omzetten naar een Premium organisatieabonnement. Met een Premium organisatieabonnement kunnen de Organisatieteams hun Organisatieteamleden (de individuele zorgprofessionals) wél de mogelijkheid geven om boards te initiëren. Hieronder wordt beschreven hoe de Organisatie admin het organisatieabonnement kan wijzigen naar een Premium organisatieabonnement.

Openen overzicht

Stap 1. Ga links onderin naar uw profielfoto en klik op ‘Team / Organisatie’.

Wijzigen organisatieabonnement

Stap 2. Ga naar de pagina van uw organisatie in de linker kolom.

Stap 3. Klik op het cBoards Premium organisatieabonnement rechts in uw scherm.

Wijziging voltooien

Wanneer u verandert van een cBoards Basic abonnement naar een cBoards Premium abonnement, dient u een betalingsprocedure te doorlopen om de abonnementswijziging te voltooien.

Stap 4. Klik op ‘Verander abonnement’.

Klik hier als u meer wilt weten over de verschillende abonnementstypen.

Stap 5. Kies de bank van uw nieuwe rekeningnummer.

Stap 6. Doorloop de Mollie Payments betalingsprocedure om de abonnementswijziging te voltooien.

Het betaalsysteem herkent uw betaalgegevens en linkt deze automatisch aan uw cBoards account.

Situatie 3: U bent onderdeel van een organisatie in cBoards die een Premium organisatieabonnement heeft

Het kan zijn dat de organisatie waar u onderdeel van uitmaakt een Premium organisatieabonnement heeft, maar dat het Organisatieteam waar u deel van uitmaakt, haar Organisatieteamleden niet de mogelijkheid geeft boards te initiëren. Dit kan gewijzigd worden door een Teambeheerder van uw Organisatieteam. Hieronder leest u, hoe u een Teambeheerder van uw Organisatieteam kunt herkennen en hoe hij de mogelijkheid tot het initiëren van boards aan kan zetten. Wanneer uw Organisatieteam de mogelijkheid krijgt tot het initiëren van boards, dan krijgt u automatisch een cBoards Premium account en kunt u vanaf dan boards initiëren.

Stap 1. Klik op uw profielfoto links onderin uw scherm en klik vervolgens op 'Team(s) / Organisatie'.

NB. U kunt een Teambeheerder herkennen aan de letters ‘TB’ die boven de profielfoto staan van de Organisatieteamleden van het Organisatieteam. In het voorbeeld hierboven is dus iedereen Teambeheerder.

Stap 2. Als u Teambeheerder bent van het Organisatieteam, kunt u klikken op het schuifje achter 'Mogelijkheid tot initiëren boards'. Dit schuifje wordt dan groen. Vanaf dan is ieder Organisatieteamlid bevoegd om boards te initiëren.