Hoe maak ik van een cBoards Basic gebruikersaccount een Premium gebruikersaccount?

Wanneer u als individuele zorgprofessional ook boards wilt kunnen initiëren, heeft u een cBoards Premium account nodig. U heeft nu nog een cBoards Basic account en kunt daarom geen boards initiëren.  

In deze handleiding leest u hoe u uw Basic account kunt omzetten naar een Premium account in de verschillende situaties waarin u kunt verkeren:

  • Situatie 1: U bent nog geen onderdeel van een organisatie in cBoards.

  • Situatie 2: U bent onderdeel van een organisatie in cBoards die een Basic organisatieabonnement heeft.

Situatie 1: U bent nog geen onderdeel van een organisatie in cBoards

Als u ooit per e-mail bent uitgenodigd door een andere zorgprofessional, kan het zijn dat u nog geen onderdeel bent van een organisatie in cBoards. Om uw Basic account om te kunnen zetten naar een Premium account, moet u eerst een cBoards organisatieprofiel aanmaken of, wanneer de organisatie waarvoor u werkzaam bent al een organisatieprofiel heeft, de Organisatie admin van cBoards benaderen. Indien u zelf uw organisatie wilt inschrijven in cBoards en dus een organisatieprofiel wilt aanmaken, gaat u naar https://home.caresharing.eu/inschrijven.

 

 

Stap 1. Vul uw organisatiegegevens in waaronder het KvK-nummer en de AGB-code van uw praktijk / zorginstelling.

Stap 2. Klik op 'Ga naar stap 2'.

 

Stap 3. Klik op 'Bestaande gebruiker' en vul uw e-mailadres en wachtwoord in. Door uw gegevens in te vullen, wordt u automatisch de Organisatie admin van cBoards. U bent het aanspreekpunt voor uw organisatie en u heeft andere mogelijkheden dan een Teambeheerder of Organisatieteamlid.

Stap 4. Klik op 'Ga naar stap 3'.

 

 

Stap 5. Kies hier voor cBoards Premium en machtig de automatische incasso door het eerste vierkante vakje aan te vinken. 

Stap 6. Klik op 'Ga door naar Mollie'. U wordt doorgelinkt naar Mollie om Caresharing te machtigen. 

 

Stap 7. Kies de bank van uw betaalrekening. Het betaalsysteem herkent uw betaalgegevens en linkt deze automatisch aan uw cBoards account.

 

Na het aanmaken van uw organisatieprofiel ontvangt u z.s.m. bericht vanuit Caresharing om uw praktijk/ zorginstelling te verifiëren.

Indien uw praktijk/ zorginstelling is goedgekeurd, kunt u aan de slag met het toevoegen van 1 of meerdere Organisatieteams en gebruikers aan uw praktijk/ zorginstelling. Wanneer u dat gedaan heeft, bent u en/of uw collega's klaar om cBoards te gebruiken.

 

Situatie 2: U bent onderdeel van een organisatie in cBoards die een Basic organisatieabonnement heeft

Wanneer u onderdeel bent van een organisatie in cBoards met een Basic organisatieabonnement, kunt u als individuele zorgprofessional geen boards initiëren. Dit komt doordat Organisatieteams die onderdeel zijn van een organisatie met een Basic organisatieabonnement, hun Organisatieteamleden niet de mogelijkheid geven om boards te initiëren. De Organisatie admin van cBoards binnen uw organisatie kan het Basic organisatieabonnement omzetten naar een Premium organisatieabonnement. Met een Premium organisatieabonnement kunnen de Organisatieteams hun Organisatieteamleden (de individuele zorgprofessionals) wél de mogelijkheid geven om boards te initiëren. Hieronder wordt beschreven hoe de Organisatie admin het organisatieabonnement kan wijzigen naar een Premium organisatieabonnement.

 

Stap 1. Ga links onderin naar uw profielfoto of initialen en klik op 'Organisatie / teams'.

 

Stap 2. Klik op de button 'Organisaties' en vervolgens op de gewenste organisatie voor het wijzigen van het organisatieabonnement.

 

Stap 3. Klik bij het cBoards Premium organisatieabonnement op 'Verander naar cBoards Premium'.

Wanneer u verandert van een cBoards Basic abonnement naar een cBoards Premium abonnement, dient u een betalingsprocedure te doorlopen om de abonnementswijziging te voltooien.

 

Stap 4. Klik op ‘Verander abonnement’.

Klik hier als u meer wilt weten over de verschillende abonnementstypen.

 

Stap 5. Kies de bank van uw nieuwe rekeningnummer.

Stap 6. Doorloop de Mollie Payments betalingsprocedure om de abonnementswijziging te voltooien.

Het betaalsysteem herkent uw betaalgegevens en linkt deze automatisch aan uw cBoards account.

Isa Rongen -

Was dit artikel nuttig?
Aantal gebruikers dat dit nuttig vond: 0 van 0
Hebt u meer vragen? Een aanvraag indienen