Hoe werkt een data-abonnement?

Het is mogelijk om bepaalde medische data uit uw bronsysteem te delen in een board in cBoards. Net zoals de andere data in het board, zal deze data voor alle deelnemers in het betreffende board zichtbaar zijn. Op deze manier hoeft u uw data niet twee keer te registreren (in uw bronsysteem én in cBoards).

NB. Wilt u weten of het gebruik van een data-abonnement voor uw organisatie mogelijk is? Neem dan contact op met ons Customer Care team.

Bij binnenkomst in het board (door uzelf of een andere deelnemer) wordt een trigger geactiveerd die direct nieuwe data uit uw bronsysteem ophaalt.

Er zijn twee mogelijkheden:

  1. Uw Organisatieteam initieert een board
  2. Uw Organisatieteam wordt uitgenodigd bij een board

1. Uw Organisatieteam initieert een board

Op het moment dat uw Organisatieteam een board initieert, is het data-abonnement automatisch geactiveerd voor het betreffende board. Het is ook mogelijk om het data-abonnement te deactiveren.

Stap 1. Klik in het betreffende board op de integratie button (2 pijltjes).

Stap 2. Klik op het schuifje om het data-abonnement te deactiveren.

Vanaf nu zal er geen data meer uit uw bronsysteem worden gedeeld in het board. De eerder gedeelde data blijft echter wel zichtbaar in het board.

2. Uw Organisatieteam wordt uitgenodigd bij een board

Op het moment dat uw Organisatieteam is uitgenodigd voor de samenwerking in een board, is het data-abonnement niet automatisch geactiveerd. U dient eerst toestemming te geven voor het delen van data uit uw bronsysteem.

Stap 1. Op het moment dat u het betreffende board voor het eerst binnenkomt, opent er automatisch een pop-up bericht waarin u het data-abonnement kunt activeren.

Stap 2. Klik op het schuifje om het abonnement te activeren.

Het is ook mogelijk om het data-abonnement weer te deactiveren.

Stap 1. Klik in het betreffende board op de integratie button (2 pijltjes).

Stap 2. Klik op het schuifje om het data-abonnement te deactiveren.

Vanaf nu zal er geen data meer uit uw bronsysteem worden gedeeld in het board. De eerder gedeelde data blijft echter wel zichtbaar in het board.

 

Stefan Schrama -

Was dit artikel nuttig?
Aantal gebruikers dat dit nuttig vond: 0 van 0
Hebt u meer vragen? Een aanvraag indienen